45FT HIGH CUBE PALLET WIDE KOELCONTAINER

Een koelcontainer is een geïsoleerde container welke voorzien is van een koelmachine. Hierdoor kan deze worden gebruikt om uw goederen op een vooraf ingestelde temperatuur te houden. Op zoek naar een geschikte koelcontainer? CTL-ICS B.V. heeft altijd een groot assortiment voorradig, allen gevestigd op ons eigen depot in Rotterdam (Arctic Depot).

Koelcontainers worden gebruikt voor het vervoer en de opslag van voedingsmiddelen, chemicaliën en/of andere temperatuurgevoelige goederen. Dit kan zowel bij (horeca)bedrijven, evenementen of voor of tijdens het transport per trein, auto of schip.

gewicht-icon

6,090 kg

kubus-icon

83,9 m³

warm-icon

-25 ℃

warm-icon

25 ℃

PRODUCTINFORMATIE

In de machine is een controller ingebouwd waarop de temperatuur kan worden ingesteld en afgelezen, zodat uw goederen veilig en gecontroleerd kunnen worden opgeslagen. Koelcontainers zijn verkrijgbaar met verschillende koelmachines, waaronder Carrier, Thermoking, Daikin of Starcool. Alle door CTL-ICS geïnspecteerde koelcontainers beschikken over een geldige CSC, ACEP-datum en PTI-check, waardoor de kwaliteit en veiligheid van de containers voldoen aan de internationale voorwaarden.

De 45ft High Cube Pallet Wide koelcontainer

De 45ft High Cube Pallet Wide koelcontainer is de grootste in zijn soort. Met een lengte van circa 13 meter en een extra brede binnenkant, beschikt deze container over een palletcapaciteit van 33 europallets. Waar normale koelcontainers een T-floor hebben, beschikt dit model over een vlakke vloer. Hierdoor is laden met kleine palletwagens of winkelkarren geen enkel probleem. Op zoek naar een 45ft High Cube Pallet Wide koelcontainer? Onze medewerkers van CTL-ICS staan u graag te woord.

BINNENMAAT

Lengte     13,316 mm
Breedte    2,440 mm
Hoogte     2,567 mm

BUITENMAAT

Lengte     13,716 mm
Breedte    2,550 mm
Hoogte     2,896 mm

DEUROPENING

Breedte     2,440 mm
Hoogte      2,567 mm

GEWICHT

Tarra gewicht                   6,090 KG
Netto gewicht                   27,910 KG
Bruto gewicht                  34,000 KG
Kubiek inhoud (in m³)    83,9 m³

MEER INFORMATIE

 • Type Carrier & Thermoking
 • P.T.I. certificaat (Pre Trip Inspection)
 • Cargoworthy CSC plated
 • Wind-waterdicht
 • Vlakke vloer
 • Dubbele koel-vries containerdeuren
 • RVS binnenwanden
 • 380V aansluiting 4 of 5 polig
 • Temperatuurinstelling -25 tot +25 graden Celsius
 • Opnieuw geschilderd

VERHUUR AANVRAGEN

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).

  GERELATEERDE PRODUCTEN