20FT STANDAARD KOELCONTAINER

Een koelcontainer is een geïsoleerde container welke voorzien is van een koelmachine. Hierdoor kan deze worden gebruikt om uw goederen op een vooraf ingestelde temperatuur te houden. Op zoek naar een geschikte koelcontainer? CTL-ICS B.V. heeft altijd een groot assortiment voorradig, allen gevestigd op ons eigen depot in Rotterdam (Arctic Depot).

Koelcontainers worden gebruikt voor het vervoer en de opslag van voedingsmiddelen, chemicaliën en/of andere temperatuurgevoelige goederen. Dit kan zowel bij (horeca)bedrijven, evenementen of voor of tijdens het transport per trein, auto of schip.

gewicht-icon

2,990 kg

kubus-icon

27 m³

warm-icon

-25 ℃

warm-icon

25 ℃

PRODUCTINFORMATIE

In de machine is een controller ingebouwd waarop de temperatuur kan worden ingesteld en afgelezen, zodat uw goederen veilig en gecontroleerd kunnen worden opgeslagen. Koelcontainers zijn verkrijgbaar met verschillende koelmachines, waaronder Carrier, Thermoking, Daikin of Starcool. Alle door CTL-ICS geïnspecteerde koelcontainers beschikken over een geldige CSC, ACEP-datum en PTI-check, waardoor de kwaliteit en veiligheid van de containers voldoen aan de internationale voorwaarden.

De 20ft Standaard koelcontainer

Een 20ft standaard koelcontainer is het tussenformaat met een uitwendige lengtemaat van circa zes meter. Voor waar drie meter net te klein is en 12 meter net te groot, is dit formaat wellicht precies wat u zoekt. Ondanks het formaat beschikken dergelijke containers nog steeds over de flexibiliteit van een 10ft (High Cube) container. Doordat het gewicht van deze containers circa 3000KG is, bestaat de mogelijkheid deze te verplaatsen met behulp van een lepelheftruck, waar dat met 40ft High Cube containers niet meer mogelijk is. Interesse in een 20ft koelcontainer voor aanschaf of huur? Neem vrijblijvend contact met ons op!

BINNENMAAT

Lengte     5,380 mm
Breedte    2,280 mm
Hoogte     2,260 mm

BUITENMAAT

Lengte     6,060 mm
Breedte    2,440 mm
Hoogte     2,590 mm

DEUROPENING

Breedte     2,280 mm
Hoogte      2,260 mm

GEWICHT

Tarra gewicht                   2,990 KG
Netto gewicht
Bruto gewicht 
Kubiek inhoud (in m³)     27 m³

MEER INFORMATIE

 • Type Carrier, Thermoking, Daikin & Starcool
 • P.T.I. certificaat (Pre Trip Inspection)
 • Cargoworthy CSC plated
 • Wind-waterdicht
 • Aluminium T-floor
 • Dubbele koel-vries containerdeuren
 • RVS binnenwanden
 • 380V aansluiting 4 of 5 polig
 • Temperatuurinstelling -25 tot +25 graden Celsius
 • Opnieuw geschilderd

VERHUUR AANVRAGEN

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).

  GERELATEERDE PRODUCTEN